betray

Hi ,

I didnt plan to share this out because i think i shouldn't but she texted you again . I mean like fuck .What was really between you guys ? hey girl you got a damn boyfriend so dont you think you should stay away from him. Why ? why the man i loved , they betray me ? I trusted you . But guess what i was wrong about all of them literally fucking all of them. You lie to me , you say you guys just go out once but the date on the photo proof that you re lying .What is wrong with this world ?what wrong with me ? why do i fall for someone who lied to me . who betray me and break me . You know what i always forgive in the end because i feel we will be wasted if we did end 5 years dude . if you re bored just tell me , i will just play along :) kepala kau dekat dgn dia waktu tangkap gmbr , that is not how you selfie .Bila aku pura2 tunjuk gmbr tu and kau ?ohh je . WTF OH?Is that what you doing behind me ?Kau tak pernah tengking maki aku but that was the first time aku tak kisah kalau kau maki aku sebab family kau or sbb kau but sbb dia ? Kau maki aku kau tanya aku bagus sangat dah? berkali kali kau maki aku cmtu serious kau tak pernh tinggi suara kau pda aku untuk sesiapa pun.kau maki aku sebb dia tak puas hati aku post kat insta story .Aku just cakap kalau dia nak sangat kat kau ambik je la . Aku tak kacau dia tapi dia main perli aku dekat kau , kau relax siap boleh ketawa lagi . hey ??Im your gf .Aku tak kacau dia but tiba2 main perli aku then aku perli sikit aku da cakap tak ada niat buruk tak payah terasa yg kau nak butthurt why ? dah tu ? mengadu dkt bf aku . But serupa tak pernh kisah mcm org ramai nak dekat kau dpn org lain but why bf org nak kacau gak .Tak kisahla kalau bf aku cri hng ke apa yg hang melayan apa? kau kenal aku kan ? mcm tu kononya kwn? tkde apa dgn bf aku pala timun hng kak . -.-

aku akan besar hati lepaskn dia kalau korang dua cinta each other aku boleh undur diri .Aku bukan jenis yg degil ke apa aku pun faham .Kalau aku degil tkdenya aku nk lepaskn ex aku kowt . Aku boleh undur just cakap je .aku meluat btul btul  perangai kau perempuan acah2 baik .Kau tau tak aku benci kau sgt perempuan aku pernh fikir rasa bersalah kat kau sbb aku benci kau , aku kutuk kau but nampaknya apa aku buat tu betul . seronok  kacau bf aku ?pls la korang dua stop acting nak sgt bersama pls just bersma jgn main drama depan aku .Kau suka mif kan ? ambil je .Aku just kecewa kenapa lelaki boleh ckp i love you senang2 je .Like aku btul btul wei fikir kau serious dgn aku , like i was planning lgi 5-10thun aku btul nak kawin dgn kau doh tapi aku sedar kau tak akan ubah perangai berfoya foya kau tu .Aku tak nak berharap dah lantak kau la nnti kau da success ke apa kau nak cri perempuan lain cri but pls bgi aku notice in advance so aku boleh sedar yg kau main2 je dgn aku .Mak aku cakap aku ni nampak je kasar kat luar mcm tkde perasaan tapi aku la paling cepat lembut and cair .


Biarlah anggap pengajaran je la . Aku kecewa betul betul kecewa aku hairan kenapa kau ubah banyak ?Kenapa kau jadi panas baran dengan aku ? Kau dah tak nak pujuk aku bila aku marah aku sedih ,aku hairan aku tertanya .Rupanya kau kenal dia , kau tak tengok aku macam selalu dah kau asyik tengok phone je sambil ketawa sengih sendiri .Aku ingatkan group rupanya dia , kau bohong kau cakap dia lelaki but aku tahu , aku perempuan aku ada naluri perempuan and aku tahu dia suka lebih dari kawan percayalah aku pun pernah lalui apa dia lalui.Kalau dia anggap kau kawan je dia tak akan text panjang2 suruh kau jaga diri semua and dia akan text kau cari kau bila kau tak balas text dia and cuba cari perhatian kau . Aku perempuan aku pernah lalui semua kalau dia anggap kau kawan kenapa dia nak burukkn aku depan kau ? Aku pun ada kawan lelaki tapi aku tak pernah burukkn awek dia aku siap pesan jagalah awek hang elok elok. Aku kecewa kenapa kau janji macam2 kau suruh aku jangan keluar dgn lelaki mana2 aku tak keluar aku rela keluar sendiri aku tak depend mana2 laki protect aku kat sini :) tapi belakang aku kau sibuk keluar perempuan lain . kenapa aku percaya semua kata kau . kau cakap keluar snediri padahal keluar dengan dia . Aku tak cantik ke ? Aku cuba everything sejak aku balik malaysia aku cuba rapat dengan family kau . Kau marah aku cakap aku tak hormati keluarga kau sebab benda kecil je aku , kau biar aku jalan pada waktu malam dari tesco memang dekat dengan rumah aku tapi kawasan rumah bangla dekat situ kan ? Nasib baik adik aku tunggu aku kat super N8 .Dia pinjam motor kawan hantar aku balik rumah . Adik aku tahu aku sedih dia bawa aku ronda naik motor malam tu terharu juga adik aku da matang ..Banyak lagi benda kau berdua buat belakang aku kalau nak cerita sampai esok tak akan habis  .Harap2 nnti aku lupa kau sikit demi sikit waktu belajar .

Pada kawan aku punya 'kawan' .Cukup2lah ada sesetgh benda dah lepas tak akan kembali da.Mungkin kenangan itu indah tapi biarlah berlalu jangan imbas da .Yes kawan aku memang pernah cintakn kau sangat dalam tapi kau pun dah ada orang baru jangan bagi harapan palsu tapi kalau nak bagi pun tak guna kawan da tawar hati kau pun bukannya cinta dia kan ? Kau just rindu dia je tapi bukan cinta kalau kau cinta mesti kau ambil berat pasal dia but kau tak pun.Kau mula hidup baru lebih awal dari kawan aku , kau cakap kau akan cari kawan aku bila hati kau dah terbuka tapi kau buka hati kau untuk perempuan lain dia pun faham dia tak memaksa perasaan . Dia undur diri bawa diri dan mulakan hidup baru . Tolong jangan ungkap pada dia bertapa kau rindu pada dia atau kata2 manis lagi biarlah dia move on bukan senang kawan aku nak lepaskn hubungan kau dan dia .Kawan aku pernah approach kau tapi kau cerita kau betapa bahagianya kau dan bertapa cintanya kau pada sang dia .Kau serious bersama sang dia so kenapa nak bagi harapan dekat kawan aku ?Kau tak bertapa seksanya kawan aku lalui semata mata nak keluarkn diri dia dari perasaan cinta dia terhadap kau ?Kau sedar bertapa banyak kali kawan aku nangis sambil mandi bersendirian . Kawan aku pun bukan perempuan akan kembali pada kau dan hancurkan kebahagian orang lain dia tak akan lukakan kaum wanita untuk kepentingan sendiri :)

Kecewanya aku , ada lelaki pernah cakap dia tak akan tinggalkan aku walaupun satu dunia give up aku but at the end dia give up dekat aku.Now mif janji dia tak akan curang tapi curi2 keluar dengan perempuan lain.Maybe jadi lesbian pun tak sakit macam ni , mak aku bagitahu orang lesbian ni mostly bila dia dapat cari other half dia akan hargai btul btul . haha tak lama nanti jangan tertnya kenapa jess dalam kempen yg warna rainbow tu hahaha support LGBT . pindah ke tempat jauh lagi and find myself a girlfriend :P


Image result for lgbt