Hati kecewa

Dear Diary , Cinta tidak sempurna , cinta bercantum kan dua jiwa menjadi satu , tapi kita sering lupa setiap penemuan pasti ada perpisahan . Jangan faham kami tak break :) Ini sekadar ayat kiasan untuk pembuka kata.Acehh :P Kadang kita tak sesuka tapi apa boleh buat itulah kenyataan

Ada sekali ni dia bad mood , so memang kurung diri dalm dunia sendiri , rupanya sebab seorang perempuan , siapa perempuan tu ? Saya sendiri pun tak tahu . Dia ada tweet  there up there is the part most hurt . Ia menyakitkan perasaan seorang sebagai GF . Aku dah highligh sikit yang menyakitkan hati punya. Tapi tak apa alau tenang , aku tanya dia siapa , dia tak nak bagitau. Aku sabar je la , air mata jadi peneman tapi lepas aku nangis aku kembali okay . Penat jugak kalau malam berturut turut camtu . Adakah ini berkaitan dengan dia tukar password . Dia pun busy , message aku tak dilayan biar je la. . If kau curang then go on , Aku tak halang , if you really do that i can do too :) sekian . One more thig kesian Yi Jing pakwe dia curang ! Babo punya laki !!!