Freedom Habis PMR

WiNniE ShInkI's WonD3rL@nD | via Tumblr
Hai , Annyeong blogggee


Hai , im sure many blogger mesti update maklum la da habis pmr. Ye kami all sedar masih ada SPM . But serious tak puas hati ke apa ? Biarlah kami relax . -.- we deserve it what. Kami happy sangat , agak melampau then is our wrong? Why patut nangis ke ? Kenapa nak sangat dengki orang boleh relax? Apa pun kurang nak cari pasal ye , and good luck to calon spm fighting huyaaa ! XD~

Many benda terjadi la ya , apa pun life , need to go on. Memang gila kaw kaw for Pmr haha. Turun katil buku buku kertas kertas modul . Latihan even sampai tido atas kertas latihan semua . Semoga lah dapat straight A sekarang risau result je la and aliran apa nak ambik waktu form 4 Sedih semua bestie mohon ke skola lain. Aku ? Hmm nak ke pergi sekolah asrama feel like hmm , kecuali aku 2 benda tu buat aku fedup baru aku akan pergi that is Love , Family and Friendship ok 3 things not 2 .So antara 3 benda ni ada buat aku sakit hati then memang aku pilih sekolah asrama jauh jauh sampai hilang contact . Mostly Love lah , because if Family no matter how much they break my heart i will accept i cant hate them :') friendship ? Hmm , i dont really have any comment , macam kalau kawan tikam aku or something aku pindah la . Kadang fikir macam kalau dah pergi sekolah asrama bukan boleh sangat bawa phone kalau tak silap no twitter ? wechat ? Sedih dohh tak sanggup. Kalau boleh sama sekolah dengan Yi Jing , Hasnan , Dijah and HIdayah , Ecah , Aina , Azilah, Syaneezz , Fatini, Aimuni , :')  and Azmin , Faizul err banyak sangat haha serius they change my life a lot this year . Eerr faizul and azmin rapat tahun ni , memang da macam pelawak dekat class walaupun dok kutuk tapi actually walaupun kata menyampah secara tak sedar actually they teach me many thing. Aku plan maybe kalau la result SPM elok aku akn pergi sambung study dekat luar negara kalau tak ada masalah .

To be honest aku nak tinggalkan tempat ni , tempat memang bawa happy moment but there is also disappointed , sad , broken , tear of life where i found it is killing me slowly . Sometimes i can't remember why im sad but i know im not happy there is sorrow inside me . Aku risau nanti kalau Ultramen buat aku sakit hati , aku hilang focus on study . I need to be the best . :') my family .. for papa and mama .

If i can forget everything i will , Everyone except MY FAMILY . Sebab segala yang ada sekarang is from my family they give to me. Friend? Friend heal my pain , my tears but some of them betray me . Bagaimana perasaan dikhinati oleh cinta , kawan , keluarga anda pernah ? HAHA . Aku penat ditinggalkan , one day is my turn to leave everyone . :) Yes my turn and that time no one will ever leave me , asyik aku yang rasa ditinggalkan one day yang lainpula rasa derita bila ditinggalkan. Sekarang apa pun aku tabah aku nak jadi kuat supaya lepas ni sesiapa sakiti aku aku akan kuat mostly Love . Saya tak akan biar awak buat saya nangis . Because i dont deserve it !!!!!! Tak apa aku ada Jaejoong yang selalu buat aku senyum sejak aku darjah 6 lagi . Bila orang aku cinta kecewakan aku dengan sikapnya  :') Jaejoong thanks

Take care bye all . Time to tukar wallpaper phone from Him to Jaejoong :')

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.